+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Pécsely - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Öreghegy
Alapterület
100 m2
Irányár
89.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316124

TÖKÉLETES BALATONFELVIDÉKI HANGULAT EGY HANGULATOS LEVENDULA PORTÁVAL KÖRBEVETT, GYÖNYÖRŰEN ÉS TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT PANORÁMÁS HÁZZAL!

Leírás

Meghitt környezetben, Pécsely könnyen megközelíthető, de mégis csendes zártkerti részén eladó 2022 őszén felújított, kétszintes, szigetelt, tégla építésű, a tájba tökéletesen illeszkedő, összesen ~ 100 m2-es, fiatalos, világos, akár állandó lakhatásra is tökéletesen alkalmas ház, 1011 m2-es telken.

A ház közvetlen szomszédságában kevés az állandó lakos, a szinte teljes csend és a nyugalom lehetőséget teremt arra, hogy a város zajából kilépni vágyók itt új életet tudjanak kezdeni vagy ki tudják pihenni a hétköznapok rohanását.

A tágas, szép nagy nyílászárókkal rendelkező, franciaerkélyes nappaliból gyönyörű kilátás tárul elénk, a napfelkelte más és más színét megmutatva minden reggel.

Az 1991-ben épült ház a telek adottságait követve két földszinti résszel rendelkezik, viszont a kialakított fő lakótér tetőtér is egyben.

A lakótér összeadott alapterülete ~100 m2, melynek

- ~ 33 m2-es alsó lakórészében egy 21,6 m2 alapterületű, A TAVALYI ÉVBEN TELJESEN ÚJRARAKOTT BOLTÍVVEL RENDELKEZŐ SZÁRAZ BOROSPINCE és hozzákapcsolódó 21 m2-es pihenőrész, előkészítő-helyiség található, ahol a lehetőség adott az elkezdett bárpult és borozó rész, nyári konyha kialakítására.

Ezen a szinten a bejárat előtt található még egy 18 m2-es, térkövezett terasz, járda, valamint egy 13,36 m2-es fedett, cserép héjazatú, faszerkezetű beálló és 10 m2-es tároló, illemhelyiség.

- A ~ 66 m2-es fő lakórészbe ~ 8 m2-es teraszról érünk be. Ezen a szinten 13,08 m2-es konyha-étkező, 21,03 m2-es PANORÁMÁS NAPPALI, 16,78 m2-es hálószoba, fürdőszoba-illemhelyiség, folyosó és gardrób található.

2022-ben új, fa nyílászárók, valamint Velux tetőtéri ablakok lettek beépítve, a ház VILLANYHÁLÓZATA és VÍZHÁLÓZATA, valamint a DERÍTŐ-RENDSZER ÉS A BEVIZSGÁLT, IVÓVÍZ MINŐSÉGET BIZTOSÍTÓ ÁSOTT KÚT is korszerűsítve lett.

A kútból a vizet a házba Grundfos ásottkút-szivattyú szolgáltatja. A ház melegvíz ellátásáról villanybojler, a fűtésről jó minőségű, magas teljesítményű, energiatakarékos norvég fűtőpanelek, kandalló, valamint AZ IDÉN TAVASSZAL FELSZERELT ÚJ, INVERTERES KLÍMA GONDOSKODIK, MELY A NYÁRI MELEGBEN – amennyiben ez szükséges - hűti is a házat.

Az épület szigetelt, a B30-as falszerkezet 10 cm-es, a tetőtér 15 cm-es szigetelést kapott.

Ennek a háznak a felújítása saját részre készült, hosszútávra tervezve itt az életet, a felújítását a magas minőség és a fiatalos, de mégis autentikus, balatoni hangulat jellemzi. A TELKEN 156 TŐ PANNONHALMI LEVENDULA KAPOTT HELYET.

A település központja autóval 4 perc alatt elérhető. Pécselyen minden megvan, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges. A községben számos kistermelőtől vásárolhatunk finomabbnál finomabb házi sajtokat, húsokat, szörpöket, borokat, lekvárokat, zöldséget, gyümölcsöt…stb., de a településen kisbolt, óvoda, orvosi rendelő, posta is található. A helyi lakosság összetartó, de szívesen fogadják a település új lakóit is, akik tovább emelik Pécsely szerethetőségét.

Balatonfüred Pécselytől 9 km-es távolságra helyezkedik el, a legközelebbi strand Tihany-Sajkodban, 8 km-re található.

AZ INGATLAN TEHERMENTES, DE KIFÜGGESZTÉS-KÖTELES, A KIFÜGGESZTÉS UTÁN AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ!

További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :)

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL:

- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, felújítási hitelek,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.

Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vukman-Galló Anita

Vukman-Galló Anita

Ingatlanszakértő

+36-70-948 0171

a.gallo@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok