+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
Bemutatkozik a Pannon Ingatlan

Ha eladó családi házat, eladó lakást, vagy eladó nyaralót, telket keresel Veszprém megyében vagy a Balaton északi-partján, akkor a legjobb helyen jársz!

Mottónk: Mi nem ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg!

Már több mint 10 éve vagyunk jelen az ingatlanpiacon, mint Pannon Ingatlaniroda, éppen ezért az ingatlan értékesítésben bőven szereztünk már az elmúlt évek alatt akkora tapasztalatot, hogy ha valaki új otthont keres, akkor a lehető legnagyobb szakértelemmel tudjuk kiszolgálni az igényeit.

A Pannon Ingatlaniroda fő profilja a Balaton-part észak-keleti része és Veszprém megye.

Mivel ezekre a területekre szakosodtunk, ezért több száz ingatlan közül tudsz válogatni különböző árkategóriában és típusban kínálatunkból.

Portfóliónk folyamatos növekedését 15 mindenre elszánt kollégánk folyamatos és állhatatos munkája biztosítja számodra.

Országos és házon belüli képzéseink segítségével mindig a legfrissebb szakmai tudással rendelkezünk, hogy a lehető legprofibb és legszéleskörűbb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

2022-re már 3 helyen is megtalálsz minket, ugyanis a veszprémi központi iroda mellett még Balatonfüreden és Balatonalmádiban is rendelkezünk külön irodával.

Kollégáink helyismerete hatalmas előnyt jelent a Pannon Ingatlanirodának, hiszen folyamatosan tisztában vannak a helyi ingatlanhelyzettel, a tereppel, illetve tudnak ajánlani számodra olyan eladó lakást, házat, telket, nyaralót, ami igényeidnek legmegfelelőbb az adott területen.

Az ingatlanpiacon innovatív marketing stratégiánk segítségével sokkal több emberhez juttatjuk el eladni kívánt ingatlanodat, mint versenytársaink, különleges módszerünkkel és marketing eszközeinkkel jelenleg hirdetés téren piacvezetők vagyunk a térségben.

Ismerd meg kollégáink, nézd meg kik fognak neked segíteni megtalálni új otthonod, ha minket választasz!

 


Minden egy helyen - teljeskörű ingatlan ügyintézés

Mi a Pannon Ingatlanirodánál azt valljuk, hogy a lehető legszélesebb körben és a lehető legprofibb módon szeretnénk kiszolgálni az otthonkeresők igényeit.

Legyen szó veszprémi, balatonfüredi, balatonalmádi irodánkról, igyekszünk minden igényt kiszolgálni ami felmerülhet egy ingatlan vásárlás során:

  • Ingatlan felvétel, Ingatlan keresés

Nálunk legyen szó otthon keresőről, vagy ingatlan eladóról, mind a két esetben képesek vagyunk megoldani az adott élethelyzetet, lehetőségeket és megoldásokat biztosítani.
Ha nem azonnal, rövid határidőn belül megtalálod a vevődet, vagy új otthonodat!

  • Marketing

Innovatív és újfajta kommunikációnk és jól felépített stratégiánk segítségével az ingatlanpiacon a környező versenytársakkal szemben hatalmas előnyre tettünk szert az online térben, a folyamatos látogatószám garantált!

  • Adás-vétel papírok

Teljeskörű ügyintézést biztosítunk az ingatlanok adás-vétele során, legyen szó szerződésekről, papírokról, tanúsítványokról.

  • Ügyvédi háttér

Nálunk minden adás-vétel szigorú ügyvédi felügyelet alatt zajlik, így a vevő és az eladó biztonsága garantált!

  • Utómunka

Ha minket bízol meg, csak egyeztetések miatt fogunk keresni, a munka részét elejétől a végéig mi intézzük, nyugodtan dőlj hátra!

Keress minket, biztosan tudunk segíteni!


Hitelügyintézés

Nálunk nem csak új otthonodat találhatod meg, hanem ha szükséges, akkor hozzá teljeskörű hitelügyintézést is vállalunk irodán belül!

Intézz mindent egy helyen, tudj meg többet hitelügyintézésünkről az alábbi gombra kattintva!


Keress új otthont magadnak!

Válogass több száz eladó lakás, ház, nyaraló közül a Balaton-parton és Veszprém megyében!