+36 (70) 364 9536

Pannon Ingatlan és Hiteliroda

MEGTALÁLSZ MINKET VESZPRÉMBEN ÉS BALATONALMÁDIBAN


Ha eladó vagy kiadó családi házat, lakást, nyaralót, telket keresel vagy kínálsz Veszprém vármegyében vagy a Balaton északi-partján, akkor a legjobb helyen jársz!

Mottónk: "Mi nem csupán ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg!"

Már több mint 15 éve vagyunk jelen az ingatlanpiacon, mint Pannon Ingatlaniroda, éppen ezért az ingatlan értékesítésben bőven szereztünk már az elmúlt évek alatt akkora tapasztalatot, hogy ha valaki új otthont keres, akkor a lehető legnagyobb szakértelemmel tudjuk kiszolgálni az igényeid.

A Pannon Ingatlaniroda fő profilja a Balaton-part észak-keleti része és Veszprém megye.

Mivel ezekre a területekre szakosodtunk, ezért több száz ingatlan közül tudsz válogatni különböző árkategóriában és típusban kínálatunkból.
Portfóliónk folyamatos növekedését mindenre elszánt kollégáink folyamatos és állhatatos munkája biztosítja számodra.
Kollégáink helyismerete hatalmas előnyt jelent, hiszen folyamatosan tisztában vannak a helyi ingatlanhelyzettel, a tereppel, illetve tudnak ajánlani számodra olyan eladó lakást, házat, telket, nyaralót, ami igényeidnek a legmegfelelőbb az adott területen.

Országos és házon belüli képzéseink segítségével mindig a legfrissebb szakmai tudással rendelkezünk, hogy a lehető legprofibb és legszéleskörűbb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

2020 óta 2 helyen is megtalálsz minket, ugyanis a veszprémi központi iroda mellett még Balatonalmádiban is rendelkezünk külön irodával.

Az ingatlanpiacon innovatív marketing stratégiánk segítségével sokkal több emberhez juttatjuk el eladni kívánt ingatlanodat, mint versenytársaink, különleges módszerünkkel és marketing eszközeinkkel jelenleg hirdetés téren piacvezetők vagyunk a térségben.
 

Ismerd meg kollégáinkat, nézd meg, kik fognak segíteni megtalálni új otthonod, ha minket választasz!


 


CÉGKULTÚRÁNK


Cégünk, a Pannon Ingatlaniroda 2008-ban alakult meg veszprémi székhellyel, két alapító tulajdonosa van.

A kicsi családi vállalkozásként működő cég időközben kinőtte magát a folyamatos tanulási éhségnek, a kreativitásnak, az innovatív gondolkodásnak és a cég mottójának köszönhetően. Hitvallásunk: Mi nem csupán ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg! Csakis a win-win üzletekben hiszünk és mindenkor elzárkóztunk a mutyizástól. Büszkén valljuk és hisszük, hogy ma Magyarországon meg lehet élni úgy is, ha kifehérített vállalkozásként működünk és nem csalunk adót. Olyan vállalkozói közösségben képezzük magunkat folyamatosan, ahol a cégtulajdonosok mindegyike ugyanígy gondolkodik. Olyan cégkultúrát fogalmaztunk meg, amit hiszünk, hogy a mai magyar vállalkozások zöme nem ismer és nem használ. De túl a megfogalmazáson, mi ezek mentén éljük mindennapjainkat.

Vállakozásunkban mentorprogram működik, így a hozzánk csatlakozó új munkatársak is hozzá tudnak jutni ahhoz a szakmai tudáshoz, amivel cégünk minden tagja rendelkezik. Munkatársaink tudásszintjét folyamatosan mérjük, célunk a maximális ügyfélelégedettség.

Családbarát cég vagyunk, csapatprogramjaink igen népszerűek a munkatársaink körében. Fiatalos légkörben működünk, csapatunk tagjai 30-64 (:D) év közöttiek és a 64 évesünk is vitalitásban lepipál bárkit!

Saját helyi, valamint országos adatbázissal rendelkezünk, korrekt együttműködésünk van hasonló értékrendszer mentén működő társirodákkal.

2023 őszétől a külföldi piacra is kilépünk, kínálatunkban megtalálható spanyol, albán, dubaji, egyiptomi, ciprusi ingatlan is. Külföldi kínálatunkat is folyamatosan bővítjük.

 


MINDEN EGY HELYEN – TELJESKÖRŰ INGATLAN ÜGYINTÉZÉS


Mi a Pannon Ingatlanirodánál azt valljuk, hogy a lehető legszélesebb körben és a lehető legprofibb módon szeretnénk kiszolgálni az otthonkeresők igényeit.

Legyen szó veszprémi vagy balatonalmádi irodánkról, igyekszünk minden igényt kiszolgálni, ami felmerülhet egy ingatlanvásárlás során:

 • Ingatlan értékesítése és bérbeadása, valamint ingatlankeresés:
  Nálunk legyen szó otthonkeresőről, vagy ingatlan eladóról, mind a két esetben képesek vagyunk megoldani az adott élethelyzetet, lehetőségeket és megoldásokat biztosítani.
  Ha nem azonnal, de rövid határidőn belül megtalálod a vevődet vagy új otthonodat!
 • Értékbecslés készítése:
  Bármilyen élethelyzet is adódott, kollégáink akár teljes dokumentációval csatolt értékbecslést készítenek, hogy tudd, mi az ingatlanod reális ára!
 • Marketing:
  Innovatív és újfajta kommunikációnk és jól felépített stratégiánk segítségével az ingatlanpiacon a környező versenytársakkal szemben hatalmas előnyre tettünk szert az online térben, a folyamatos látogatószám garantált!
 • Adás-vétel papírok:
  Teljeskörű ügyintézést biztosítunk az ingatlanok adás-vétele során, legyen szó szerződésekről, papírokról, tanúsítványokról.
 • Energetikai tanúsítvány készítése:
  Eladó és kiadó ingatlanok szerződéséhez - néhány kivétel mellett - elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány megléte, ezért ebben is segítünk!
 • Ügyvédi háttér:
  Nálunk minden adás-vétel szigorú ügyvédi felügyelet alatt zajlik, így a vevő és az eladó biztonsága garantált!
 • Teljeskörű ügyintézés:
  Ha minket bízol meg, csak egyeztetések miatt fogunk keresni, a munka részét az elejétől akár egészen a közművek átírásáig mi intézzük, nyugodtan dőlj hátra!


Keress minket, biztosan tudunk segíteni!


 


HITELÜGYINTÉZÉS


Nálunk nem csak új otthonodat találhatod meg, hanem ha szükséges, akkor hozzá teljeskörű hitelügyintézést is vállalunk irodán belül!

Hiteles szakértőnk bankfüggetlen, a lehető legjobb hitelkonstrukciókat kapod tőle, melyek közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet!
A konzultáció DÍJMENTES és nem csak a nálunk talált ingatlanok hitelezésében segítünk!

A lakáshitelen kívül fordulhatsz hozzánk

 • állami támogatásokért, mint CSOK, CSOK Plusz és Babaváró kölcsön;
 • személyi kölcsönért;
 • lakástakarékpénztárért;
 • bankszámlanyitásért;
 • hitelkártyáért;
 • hitelfedezeti biztosításért;
 • és lakásbiztosításért is!


Intézz mindent egy helyen, tudj meg többet hitelügyintézésünkről!


 


KERESS ÚJ OTTHONT MAGADNAK!


Válogass több száz eladó lakás, ház, nyaraló közül a Balaton-parton és Veszprém megyében!