+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
Ingatlan értékesítés a Pannon Ingatlanirodában

"Mi nem csupán ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg!"

Már több mint 10 éve vagyunk jelen az ingatlanpiacon, és több száz sikeres adás-vételi szerződést írtunk alá eddigi pályafutásunk során.

Cégünk a Balaton-parti eladó családi házak és eladó lakások, nyaralók közvetítésére specializálódott, tehát ha szeretnéd eladni vízparti, vagy Veszprém megyei ingatlanod, akkor a legjobb helyen jársz!

Az elmúlt évek statisztikai adatai alapján tisztán látszik, hogy vendégkörünk nagy része budapesti lakos, akik nagy számban keresik a vidéki eladó lakásokat, eladó családi házakat, főleg a Balaton partján, vagy a Balatonhoz közeli településeken. Egész Veszprém megyében nagy a kereslet a használt ingatlanokra.

Mivel mi pont erre specializálódtunk, ezért garantáltan megtaláljuk neked a megfelelő vevőt ha szeretnéd eladni Veszprém megyei ingatlanod!

Biztosítunk számodra:

Profi, magasan képzett ingatlanközvetítő csapatot

Nálunk nem csak egy kolléga segít az ingatlanod eladásában, henem egy egész csapat együtt dolgozik azon, hogy minél hamarabb megtaláljuk a megfelelő vevőt!

Teljeskörű ügyintézést

Nem csak a vevőt találjuk meg számodra, hanem a teljes papírmunkát levesszük a válladról. Legyen szó energetikai tanúsítványról, értékbecslésről, ügyvédi ügyintézésről.

Testreszabott megbízási feltételeket

Nálunk nem csak egy fajta megbízássi móddal rendelkezhetsz ingatlanod eladásához, hanem több, a te igényeidnek megfelelő verzió közül választhatsz!

Megbízás típusaink

Pannon Premium

 • Típus: Zárt megbzíás
 • Időítartam: TE választod meg
 • Irodai sikerdíj: 3,5%
 • Kötelezettség: Csak a Pannon Ingatlaniordánál hirdetheted ingatlanod, de TE is értékesítheted.

A Prémium szerződéshez INGYENESEN biztosítjuk

 • Energetikai tanúsítvány
 • Tulajdoni lap lekérés
 • Hetente piaic összehasonlító elemzés e-mailben
 • Hirdetés molinó

A premium megbízás esetében a leghatékonyabb ingatlankereső oldalakon hirdetjük az ingatlant, valamint saját csatornáinkon, kiemelt figyelmet fordítva a hirdetésekre. Ha mégis meggondolnád magad, és valamelyik hagyományos szerződéstípusra váltanál vissza, annak sincs akadálya, hiszen bármikor költségtérítés nélkül felmondható!

Ha mégis neked sikerülne eladni az ingatlant, akkor a 3,5% sikerdíj helyett 2%-ot kell csak fizetned irodánk felé, ami nagyjából fedezi a marketing költségeket.

Pannon Original

Típus: Nyílt megbízás

Időítartam: határozatlan idejű

Irodai sikerdíj: 3,9% + ÁFA az eladási árból

Kötelezettség: nincs, bármikor - akár 1 nap múlva is - felmondható

Az original megbízás esetén a Pannon Ingatlaniroda weboldalon és saját közösségi média csatornáin fogja hirdetni eladó ingatlanod.

Ha szükséges, megfelelő marketing módszerek alkalmazásával interaktív hirdetéseket hozunk majd létre, aminek segítségével ki fog tűnni eladó házad, lakásod, nyaralód a tömegből!

A többi irodával együtt dolgozva segítjük ingatlanod eladását és folyamatosan figyeljük a piaci árakat.

A magas színvonalú, profi munkavégzés természetesen az original megbízásnál is egyértelmű a Pannon Ingatlanirodánál.

Ha az Original megbízásunkat választod, akkor mellé még az alábbi költségekkel kell szmolnod, ha megbízol minket

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

 • Lakás esetén: 20.000 HUF + ÁFA
 • Ház esetén: 30.000 HUF + ÁFA

ÉRTÉKBECSLÉS

 • Szóbeli: 50.000 HUF + ÁFA
 • Írásbeli: 80.000 HUF + ÁFA (3 munkanapon belül kézhez kapod)

Vélemények a Pannon Ingatlanról

"A LEGJOBB!!! Megbízható,figyelmes,udvarias,a vevő és eladó érdekeit is nézi,nagyon korrekt ! A legmesszebbmenőkig mindent megold, kompromisszumokat javasol, ami mind a két fél célját közelebb viszi egymáshoz! Gyorsan, pontosan, udvariasan, remek szakértelemmel dolgozik! Köszönjük Ádám! További sok sikert kívánok! " - Vaszari-Bucs Anikó
"Régi ismeretségünk alapján kerestem fel Juditot és adtam megbízást, családi házunk értékesítésére. Pontos és szakszerű munkáját, értékbecslését bizonyítja, hogy egy héten belül megállapodtunk az új tulajdonosokkal! Nemcsak a teljeskörű, lelkiismeretes, ügyintézés, de az ügyfelek érdekeit, kívánságait messzemenően szem előtt tartó, kiváló szakmaisága alapján is ajánlhatom jó szívvel, mindenkinek!" - Robert Koroknay
"Sziasztok, képzeljétek, megtaláltuk álmaink otthonát és nem haboztunk fel is hívtuk Keszthelyi Juditot, hogy érdekel minket egy nemesvámosi ingatlan és megszeretnénk nézni. Másnapra már kaptunk is egy időpontot és megmutatta nekünk a házat. Részletes bemutatást kaptunk, gondolkodás nélkül válaszolt a kérdéseinkre, felkészült, igényes, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Ahogy mesélt a házról már el is tudtuk képzelni a jövőnket, amint a gyerekeink felnőnek, annyira szenvedélyesen és lelkesen tudta bemutatni az ingatlant. A papírmunkában is teljesen a toppon vannak kollégáival, mindent elintéztek számunkra végül a mai nap sikerült is szerződést kötni ami teljesen zökkenőmentesen zajlott, hála neki, aki tudja, hogyan kell az ügyféllel bánni és profi szinten űzi a szakmáját. A meglepetés csúcspontja, amikor a szerződés kötés végeztével, még lakcímbejelentő lapokat nyomott a kezembe, sőt a közművek átíratására a szükséges formanyomtatványokat is átadta. Most kérdem én, nem ez a minőség az amit mindenkinek biztosítani kellene ingatlan vásárlás során? Nagyon ajánlom őket ha gond nélkül szeretnének ingatlant vásárolni. Köszönjük a segítséget Judit." - Bakó Szilárd

Készen állsz megbízni egy profi csapatot eladó ingatlanod hirdetésével?

Keress minket bátran, kattints az alábbi gombra és találd meg vevődet a leggyorsabban, leghatékonyabban, add el ingatlanod szakértők segítségével!

Kapcsolat