+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
VESZPRÉMI VAGYOK ÉS AZ IS MARADOK! - Gotthard Ádám / Irodavezető, Mentor /

VESZPRÉMI VAGYOK ÉS AZ IS MARADOK! - Gotthard Ádám / Irodavezető, Mentor /

Gotthard Ádám sokunknak ismerős lehet, ha máshonnan nem, a színpadról.

Tehetséges énekes, akinek remek hangja van, menedzser és ingatlan szakértő is egyben, a Pannon Ingatlan veszprémi irodájának vezetője. Ádámmal beszélgettünk egy napsütéses hétköznapon, két tárgyalás között a veszprémi belvárosban.

Három szerelmed van Ádám, ugye nem árulunk el ezzel nagy titkot?

- Igen, a feleségem, az ingatlanokkal való foglalkozás és a zene. Ez a hármas teszi ki az életemet, kitölti a napjaimat.

Veszprémben és az országban is sokan ismernek, hiszen zenekarban és szólóban is sok időt töltöttél/töltesz a színpadon.

- A mai napig kapcsolatban vagyok a zenével, a fellépések mellett a menedzseri tevékenységemet is aktívan művelem. Nagyon szeretem az életemnek ezt a részét is.

Hogyan kezdődött az ingatlanos utad?

- Több területen is kipróbáltam magamat, változatos volt az utam. Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek. Édesanyám sok-sok jó tanáccsal, gondolattal segített, édesapám pedig a vállalkozói lét gyakorlati oldalát mutatta meg nekem fiatalabb koromban. Mindig is érdekelt az önmegvalósítás. Az, hogy mit tudok kihozni magamból és ezt hogyan tudom megtenni?

Egy alkalommal az egyik gyerekkori barátom jelezte felém, hogy elmenne egy ingatlanos állásinterjúra. Én ezt teljes mértékben elutasítottam akkor, küzdöttem ellene, annyira rossz véleménnyel voltam erről a szakmáról. Olyannyira, hogy vállaltam, majd én elmegyek helyette az interjúra!
Majd én megmutatom! - gondoltam.

Sikerült is „megmutatnom" (nevet), ugyanis azóta is itt dolgozom, és nagyon szeretem a céget, a vezetőket, a kollégákat és a szakmát!
Ahogy mások is, én is üzletkötőként kezdtem a munkámat még 2017. tavaszán, majd 1 év tanulás után mentorként folytattam a mindennapokat az irodában. Az új kollégák mentorálása mellett 2018. év végétől elkezdtem HR feladatokat végezni és oktatásokat tartani. Így kezdtem el kvázi „betanulni" vezetőnek, hogy átlássak folyamatokat és ügymeneteket. Majd 2021-ben kaptam a bizalmat és lehetőséget vezetőimtől, hogy átvehetem a veszprémi iroda vezetését. Nagyon nagy lehetőségnek tartottam akkor is és most is, mivel a veszprémi irodánk a cég „főhadiszállása“. Épp ezért is tartom nagy felelősségnek, hogy mindig a maximumot hozzam ki magamból és a csapatból!

Az állásinterjúmon megfogott a cég filozófiája fél óra alatt.
Az a filozófia, hogy mi nem csupán ingatlanokat értékesítünk, hanem élethelyzeteket oldunk meg. Ez a gondolat a legfontosabb, amit megtanultam, és, amit ma is – most már vezetőként – követek és biztosítok a kollégáimnak és ügyfeleimnek.

Belekóstoltál a nagyvárosi létbe, a felhajtásba, a csillogó színpadi életbe. Mégis itt vagy Veszprémben. Miért nem mentél tovább? A hangoddal, a tehetségeddel akár Budapesten vagy külföldön is karriert csinálhatnál.

- Ez igaz, lett volna lehetőségem rá több alkalommal is. De én veszprémi vagyok. Itt élek, szeretek itt lenni. A város, a barátaim, a munkám, a cég, a családom, a hangulat - minden ide köt.
Miért mennék el máshova?
Én itt szeretném megvalósítani azokat az álmokat és terveket, amit elgondoltam magamnak. Itt Veszprémben, többek között a Pannon Ingatlan csapatában.
Én veszprémi vagyok és az is maradok!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.