+36 (70) 364 9536

SOHASEM UNALMAS - Gyulay Szilvia / Kiemelt értékesítő /

SOHASEM UNALMAS - Gyulay Szilvia / Kiemelt értékesítő /

Ez egy nagyon jó munka, sohasem unalmas, mindig van változás.

Szilvia! Nem is olyan régen kaptál egy díjat a cégtől, amihez ezúton is gratulálok! Mit jelent neked ez az elismerés?

- Nekem ez egy nagyon jó érzés, mindamellett egy megerősítés abban, hogy jó helyen vagyok és jó úton járok. Amikor elmentem szülési szabadságra, akkoriban vezették be a cégnél, hogy a legjobbak díjat kapnak. Amikor visszajöttem szülés után, volt egy célkitűzésem, hogy én is szeretnék egy ilyen díjat kapni. Ez nagyon hajtott, egy plusz töltetet adott nekem.

Mióta dolgozol itt?

- Nyáron lesz 7 éve.

Előtte mivel foglalkoztál?

- Előtte külföldön éltem a párommal, emberekkel foglalkoztam vendéglátásban, kereskedelemben. Ez egy nagyon jó munka, sohasem unalmas, mindig van változás.

Ez a munkahely is úgy jött, hogy láttam, több ismerősöm is itt dolgozik. Mindig is szemezgettem ezzel a szakmával, érdekelt, tudtam, hogy nagyon jó kihívás lenne nekem is. Jelentkeztem. Utána jött az állásinterjú online. Másnap hívtak, hogy felvettek. Megfeleltem, nagyon örültem neki!

Mit vártál ettől a munkától, hiszen tudjuk, hogy ez nem egy könnyű szakma...

- Egyfajta kihívást vártam tőle. Szeretem a kihívásokat. Jönni, menni, ügyeket intézni, emberekkel foglalkozni...

Segíteni embereknek az élethelyzetüket megoldani, ingatlanokkal foglalkozni. Nagyon sok alkalommal kaptam visszajelzést, köszönetet, ajándékokat. Megköszönték személyesen, hogy segítettem. Ez egy nagyon jó érzés és visszajelzés, hogy jó úton járok. Nem is munkának fogom fel ezt az egészet. Mindig várom, hogy mehessek, csinálhassam a dolgomat.

Akkor gyakorlatilag ez nem munka neked, hanem egy életstílus, életmód.

- Abszolút. Nem egy megterhelő munkának fogom fel, hanem szeretem csinálni. Nem is tudom elképzelni, hogy mást csináljak.

Van egy kis gyermeked. Sikeres vagy a munkádban, csinos vagy, megbecsült ember vagy a cégnél...
Merre van a tovább? Mi a cél?

- Vannak kisebb célok kitűzve. A fiam még kicsi, 4 éves, szeretnék vele minőségi időt tölteni. Emellett viszont szeretnék egy stabil bevételt, egy biztonságos anyagi megélhetést kialakítani. Ez alakulóban van, jó úton járok. Aztán természetesen, ha a cégnél lesz lehetőség és felkérnek, akkor nyilván nem mondok majd nemet. Biztosan találni fogunk arany középutat.

A tapasztalatod rendelkezésre áll, a korod és érettséged meg van ahhoz, hogy komolyabb, felelősség teljesebb pozícióba is tudjál munkálkodni..

- Igen, van ilyen ambícióm, közeledik az időpont, amikor erről már konkrétan lehet majd beszélni.

Hol lesz a Gyulay Szilvia 10 év múlva?

- Hú, ez egy jó kérdés! 10 év múlva? Bízom benne, hogy itt a cégnél meg lesznek velem elégedve. Ha pedig felkérnek egy komolyabb pozícióra, akkor nem fogok nemet mondani.

Comments (0)

    New comment

    Please note that your post will be published after revision

    I accept the privacy policy.