+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
...MINDENKI EMLÉKSZIK RÁM ÍGY VAGY ÚGY - Szilas Magdolna / Hitel ügyintéző /

...MINDENKI EMLÉKSZIK RÁM ÍGY VAGY ÚGY - Szilas Magdolna / Hitel ügyintéző /

"...akivel én találkozom, mindenki emlékszik rám így vagy úgy."

Köszönöm Magdi, hogy elfogadtad te is az interjú lehetőségét!

Az első kérdésem hozzád, hogy mióta dolgozol a cégnél?

- 6 éve jöttem ide.

Előtte mivel foglalkoztál?

- Bankban, pénzügyi vonalon dolgoztam 20 évig, utána pedig egy hitelközponton keresztül minden banknak, minden termékét értékesítettük.

Akkor innét ered a jelenlegi feladatod előzménye. Pontosan mi a munkaköröd jelenleg?

- Az én feladatom a hitelezés, az ingatlanokhoz kapcsolódó hitelek ügyintézése. Plusz a "betérő" ügyfeleknek is intézzük a hitel ügyeiket. Jelzáloghitelek, lakáshitelek, szabad felhasználású hitelek, babaváró hitel, személyi kölcsön....minden, ami bank.

Itt is igaz az, hogy élethelyzeteket kell megoldani? Mint az ingatlanok esetében?

- Itt ugyanúgy igaz. Az ügyfeleinknek az élethelyzetét oldjuk meg minden alkalommal.

Hogyan kerültél a Pannon Ingatlanhoz? Nagy multiknál dolgoztál előtte, most pedig egy családiasabb közösségben tevékenykedsz.

- 2014-ben próbálkoztam az ingatlan értékesítéssel és szintén egy multihoz mentem el dolgozni. Ott is lehetett közvetíteni hiteleket. Eleinte jól ment, de az ottani közösség nem volt az igazi, nem éreztem jól magamat, eljöttem. Ezután folyamatosan kerestem a megoldást, mindenképpen pénzügyi területen szerettem volna maradni. A Juditot régóta ismeretem már, felhívtam. Szerencsém volt, mert akkoriban pont kerestek embert, és így magasan képzett kollégák mellé kerültem egy kiváló közösségbe, egy folyamatosan fejlődő cégbe.

Az is kedvező fejlemény volt, hogy az ingatlan árak emelkedésével a hitelezés is nagyon beindult. Mindenki hitelt vett fel, alig győztük. Ekkorra az ingatlanozással már felhagytam, csak a pénzügyi vonal maradt meg, amihez értek, amit igazán szeretek.

Mennyire fontos a te szakmádban a tudásnak a fejlesztése? Hiszen naponta változnak a körülmények, a forint árfolyama, a kamatok...
Mennyire fontos a naprakész tudás itt nálatok?

- Véleményem szerint elengedhetetlen a naprakész tudás. Az ország egyik legnagyobb hitelközvetítő cégével vagyunk leszerződve, heti szinten országos, online meeting van, ahol a legfontosabb aktualitásokról kapunk széleskörű információkat. Ezenkívül naponta jönnek a hírlevelek, nincsen olyan információ, amiről ne tudnánk első kézből. Innét jön az én naprakész tudásom.

Ezt a szakmát te egy életen keresztül csinálod, úgy látom. Mit szeretsz benne?

- Hogy nagyon érdekes, változatos, minden egyes ügylet más és más. Meg kell hallgatnom az embereket, bizalmi kapcsolatokat építek. Ezt nagyon szeretem csinálni. Segítem az életüket, megoldásokat mutatok nekik.

Egy jó humorú, vidám, közvetlen, pozitív embernek ismertelek meg Magdi. Odakint az infláció, a háborús hírek, a sok sok negatívum zúdul ránk, te pedig mindig vidám vagy. Honnét ered ez a töretlen jókedved?

- Így születtem. Engem leküldtek ide mikor megszülettem, és azt mondták, hogy akkor te mosolyogtasd meg az embereket! Egy megosztó személyiség vagyok tudom, általában szeretnek az emberek. Természetesen nem mindenki, ilyen nincs is. Azt szoktam mondani, hogy vagy szeretnek vagy nem, de az biztos, hogy akivel én találkozom, mindenki emlékszik rám így vagy úgy.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.