+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
MINDEN VÁLTOZIK, NEKÜNK PEDIG ALKALMAZKODNI KELL - Malasits Károly / Kiemelt értékesítő /

MINDEN VÁLTOZIK, NEKÜNK PEDIG ALKALMAZKODNI KELL - Malasits Károly / Kiemelt értékesítő /

Gyönyörű hóesésben beszélgettünk Malasits Károllyal fényképezésről, ingatlanokról és az ünnepekről.

A Pannon Ingatlannál, ha jól tudom Karesz, te vagy az a szakember, aki fényképezéssel, videózással jelentős pluszt tud odatenni a cég minőségi megjelenéséhez, kommunikációjához?

- Igen, 2013 óta foglalkozom fotózással, videózással, teljesen önszorgalomból. Hobbi volt ez, de később egyre több felkérés érkezett. Folyamatosan fejlesztem magamat, ez egy cél a jövőre vonatkozólag, fontos, hogy a minőséget egyre magasabb szintre emeljem.

Értékesítőként dolgozol, és ezen belül, ha jól értem, igyekszel minőségi kép- és videó anyagokat készíteni az ingatlanokról?

- Szerintem nagyon fontos, hogy hogyan jelennek meg a kínálatunkban szereplő ingatlanok. Mint fotós, mindig van egyfajta művészi, alkotási plusz, amit próbálok hozzátenni a felvételekhez. Egy hozzáadott érték. Ugyanakkor szerintem meg kell találni az aranyközéputat. Nem jó az, ha a valóságtól teljesen elrugaszkodik a megjelenített fotó. Ugyanez a helyzet a videóknál is. Túl sok utómunkát nem fektetek bele, mint például egy portfólió sorozatba. Előzetesen kell megtalálni a jó szögeket, fényeket. Nem háttérképet kell készítenünk...

Mennyire igénylik az emberek a videó vagy drón felvételeket?

- Ez változó. Legtöbb esetben örömmel fogadják, de vannak akik nem értik, hogy ez miért jó. Úgy gondolják többen is, hogy telefonnal ugyan olyan jót lehet készíteni. Aztán amikor elkészülnek a képek fényképezővel, akkor le vannak nyűgözve, hogy ez igen, tényleg jobb lett. Sokat számít a professzionális felvétel!

Elmondhatjuk Karesz, hogy itt a cégnél te megtaláltad azt, amit szeretsz csinálni és ami hasznos és fontos?

- Igen, szeretem csinálni nagyon. Ez előtt a munka előtt teljesen más munkahelyeim voltak, próbálkoztam értékesítéssel is itt, ott, de sohasem találtam meg magamat benne. Itt viszont olyan szinten foglalkoztak a személyiségemmel, hogy milyen ember vagyok, olyan ügyesen és profi módon szabták rám a feladatot és a tudást, hogy nagyon jól éreztem magamat. Kaptam folyamatosan a segítséget, támogatást. Így tudtam magamévá tenni az értékesítést.

A vezetőidnek és a cégnek a szerepe, hozzáállása ezek szerint jelentősen hozzájárult, hogy megtaláld az utadat?

- Igen, és emberileg is nagyon sokat fejlődtem itt. Sokkal több magabiztosság, határozottság van bennem azóta. Nagyon sok dolgot tanulunk itt, amik az életben is jól jöhetnek.

Jönnek az ünnepek, a pihenés, a karácsony. Ugyanakkor egy elég nehéz időszakban is vagyunk. Járvány, gazdasági válság, háború... Hogy éled ezt meg?

- Csinálni kell a dolgunkat! A helyzet nem a legfényesebb, érezni az embereken, hogy óvatosabbak, nem tudja senki, hogy mi lesz, mi várható. De mi pont azért vagyunk, hogy segítsünk nekik. Az ünnep egy teljesen más dolog. Szét kell választani a kettőt.
Az ünnepet meg kell ünnepelni, az másról szól. Le kell tenni a terheket, a családdal, a barátokkal kell foglalkozni. Legyünk együtt karácsonykor, érezzük jól magunkat, töltődjünk fel, és utána januártól új erővel indíthatjuk az évet.
Éljünk meg minden percet, ezt nagyon fontosnak tartom!
És még valami. A mai világban minden változik, nekünk pedig alkalmazkodni kell.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.