+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
MEGTALÁLTAM A HELYEMET A MUNKÁMBAN ÉS AZ ÉLETEMBEN - Galló Anita / Irodavezető /

MEGTALÁLTAM A HELYEMET A MUNKÁMBAN ÉS AZ ÉLETEMBEN - Galló Anita / Irodavezető /

Régóta készültünk már az interjúra Anitával, a Pannon Ingatlaniroda Balatonalmádi fiókjának vezetőjével. Az iroda előtti parkban, kellemes őszi napfényben beszélgettünk munkáról, célokról.

 

Látom, rohanásban vagy. Gyakori ez az életedben?

 

- Igen, sok a feladat a cégnél, irányítom az irodát, a kollégákat, tanulni járunk a vezetőséggel és imádom a munkámat. (nevet) Nagyon szeretek kint lenni a terepen, élvezem a napi kommunikációt a partnereimmel. Pörgés van, ilyenek a napok, de én így szeretem.

 

Látszik rajtad, hogy jól érzed magadat.

 

- Ez így van. Megtaláltam a helyemet a munkámban és az életemben, vannak kitűzött céljaim.

 

Hogyan lettél sikeres vezető az ingatlan szakmában? Mit csináltál előtte?

 

- A fotózás a szerelmem, korábban nagyon sokat fényképeztem, de inkább eseti jelleggel, hobbiból. Egy végrehajtó irodában dolgoztam és ott ismerkedtem meg az ingatlanokkal, még ha speciális aspektusban is. Nagyon jó kis csapat volt, sokat köszönhetek nekik. Azonban nem éreztem magamhoz közel azt a szakmát, onnét eljöttem.

Ekkoriban hirdettek a mostani cégnél egy adminisztrátori állást, amire jelentkeztem. Én intéztem a napi ügyeket, plusz mellette az irodába bejövő ügyfeleknek segítettem. Mivel nem mindig volt az irodában értékesítő, szükséges volt, hogy megtanuljam a szakmát. Ismét ingatlanokkal kerültem kapcsolatba, de most már sokkal magasabb szinten. Innét egyenes út vezetett a terepmunkához, az ügyfelekkel való kommunikációhoz, az értékesítéshez.

Eljött az én időm, úgy éreztem. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam a tevékenységemmel kapcsolatban, végül én is teljes értékű értékesítő, később pedig vezető lehettem...
Nagyon szép időszak ez az életemben, nagyon örülök neki, hogy itt dolgozhatok és megbecsülik a vezetőim a munkámat.

 

Hova tartasz Anita, milyen céljaid vannak még?

 

- Mindenképpen a Pannon Ingatlannál képzelem el a jövőmet. Itt nagyon jó csapat alakult ki az évek során, nagyon jó a hangulat. A célom, hogy a Balatonalmádi iroda olyan magas szinten működhessen, hogy én is tudjak többet az ügyfelekkel lenni, a kollégáimat megfelelően motiválni, irányítani. Szeretnék a tervezett irodák nyitásában részt venni, azokat irányítani.
Sokat teszek azért, hogy még jobb értékesítő, még jobb vezető lehessek idővel!

 

Anitának minden esélye meg is van a céljainak elérésére, az interjú befejeztével az irodába érve egy kis csomag várta az asztalán, amit egyik elégedett ügyfelétől kapott ajándékba a munkája elismeréseként....

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.