+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
HOSSZÚ TÁVRA TERVEZEK! - Teplán Gábor / Kiemelt értékesítő, Mentor /

HOSSZÚ TÁVRA TERVEZEK! - Teplán Gábor / Kiemelt értékesítő, Mentor /

Beszélgetés Teplán Gáborral a Pannon Ingatlan mentorával.

Gábor! Akik ismernek, azok úgy ismernek, hogy te egy nagyon nyugodt, hiteles, szerény, figyelmes, aprólékos ember vagy. Abban a szakmában és feladatkörben, amit most csinálsz, mégpedig, hogy mentor lettél, ezek a tulajdonságok mennyire fontosak szerinted?

- Mindennek szeretek utánajárni, megnézni, tájékozódni.

Az aprólékosság például azért nagyon fontos, mert magam felé is vannak komoly elvárásaim, mégpedig, hogy a megszerzett tudást és céges etikai dolgokat át tudjam adni 100%-ban. A nyugodtság is nagyon fontos szerintem. A stresszhelyzetekben nem borul ki az ember, hanem nyugodtan kezelni tudja azt.

Ezek szerint akkor nem véletlenül téged választottak ki erre a feladatra itt a Pannon Ingatlannál?

- Már a nyár folyamán volt róla szó az irodavezetővel, hogy ha lenne ilyen lehetőség, akkor élnék-e vele?

Hogyan fogadtad ezt az érdeklődést?

- Meglepett és nagyon örültem is neki. Aztán mikor egy hónapja hivatalosan is felkértek a feladatra, akkor nem sokat gondolkodtam rajta, úgy voltam vele, hogy ez nekem is egy előrelépési lehetőség, egyébként szeretem a változást, mert az előre viszi az embert.

Mert, hogy egyébként értékesítő voltál?

- Igen, most már három éve a cégnél vagyok. Tavaly elértem a kiemelt értékesítői státuszt, idén pedig mentor lehettem, ezek a változások nekem is jót tesznek, és nagyon szeretném a cég szemléletét és kultúráját átadni az új kollégáknak.

Többektől hallottam már ezt a véleményt, hogy a cégnek a kultúrája nagyon jó. Meg tudod erősíteni ezt a véleményt?

- Igen, abszolút! Tudomásom szerint több kolléga is úgy volt vele, hogy ez a szakma nagyon távol állt tőlük. Én is teljesen véletlenül kerültem kapcsolatba vele, egy hirdetésben találkoztam a lehetőséggel, kíváncsiságból jöttem el a beszélgetésre. De az interjú megfogott engem is....

Mi lesz itt a pontos feladatod, mit várnak tőled?

- Elsősorban a tudást átadni, az etikát, a kultúrát, és a szakma jó hírnevét. Sajnos itt Magyarországon ennek a szakmának még nincsen meg a kultúrája úgy, mint külföldön. Meg kell tanítani a kollégákat, hogy mi ugyanolyan szakemberek vagyunk, akikre az ügyfél mindig számíthat.

Még nagyon fiatal vagy, a menedzser kor kellős közepén jársz. Milyen céljaid vannak a közeljövőben itt a Pannon Ingatlannál és úgy egyébként is?

- Hosszú távra tervezek. Ha úgy dönt a vezetőség a későbbiekben, hogy egyéb feladatokkal is megbíz, én nagyon szívesen állok elébe, szeretek fejlődni, szeretem a kihívásokat, a tanulási lehetőséget. Szükségem van a motivációra, ezek a feladatok pontosan ezt szolgálják.

Az értékesítésben számos helyen megállnád a helyedet. Megvan hozzá a kommunikációd, tudásod, személyiséged. Miért az ingatlan szakmában láttad meg az utadat?

- Dolgoztam MLM értékesítésben régebben, és dolgoztam külföldön is, nem volt az igazi.
A Balaton part, Veszprém megye, Veszprém - mindig van mit csinálni, mindig zajlik az élet. Itt nem csak ígéretet értékesítünk, hanem konkrét ügyben tudunk segíteni, közreműködni.

Ez nekem és az irodának nagyon fontos, mint az is, hogy hitelesek legyünk.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.