+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
ÉLETHELYZETEKET OLDUNK MEG - Rikk Adrienn / Kiemelt értékesítő /

ÉLETHELYZETEKET OLDUNK MEG - Rikk Adrienn / Kiemelt értékesítő /

Üdvözöllek Adrienn téged is a sorozatban, ahol időről időre megszólalnak a kollégák egy rövid bemutatkozással.

Mióta dolgozol a cégnél?

- Júniusban lesz kettő éve, előtte a családi vállalkozásban, édesapám mellett tevékenykedtem.

Miért pont ide jöttél, a Pannon Ingatlanhoz?

- Szerettem volna egy kicsit önállósodni, lehetőleg ismerősi körön belül munkát vállalni. Jött egy lehetőség és én éltem vele. Eljöttem az állásinterjúra, itt pedig megtetszett az ideológia, amit a cég képvisel. Emellett én csapatjátékosnak gondolom magamat, és nagyon fontos volt nekem, hogy egy csapatnak lehessek a része. Lényeges volt még, hogy itt egy magas szintű szakmai tudást tudok megszerezni, és nem utolsó sorban pozitív személyiségfejlődést is tapasztalok magamon.

Az empátiáról a bizalmi kapcsolatokról már nem is beszélve...

Akartál tartozni valahova?

- Igen, én egy emberközpontú, segítőkész személy vagyok, mindig szerettem volna emberekkel foglalkozni, egy közösség tagja lenni.

Ugyanakkor tudjuk, hogy még Veszprémben nagyon sok cég van, ahol csapatban lehet dolgozni. Miért pont a Pannon Ingatlant választottad? És ne felejtsük el, hogy ez nem egy könnyű szakma!

- Nem könnyű szakma, de nagyon szimpatikus volt a cég hozzáállása a munkához, az ügyfelekhez, hozzám. És nagyon jó híreket, információkat is kaptam róluk. Összeértek a szálak, belevágtam és nem bántam meg!

Mi a feladatod itt?

- Ingatlan referens vagyok, most már kiemelt értékesítő is. A feladatunk nem csak az, hogy ingatlant értékesítünk, hanem mi élethelyzeteket oldunk meg a legjobb szakmai tudásunk szerint.

Miért fontos a képzett értékesítő szerepe a mai gazdasági környezetben?

- Sokszor mi is nehézségekbe ütközünk, de bármilyen probléma fellép, a csapatra mindig lehet számítani. Sohasem érzem magamat elveszettnek, bármikor merek a kollégáimhoz fordulni tanácsért, véleményért. Egyébként pedig nagyon fontos, hogy mindig naprakészek legyünk, a világ folyamatosan változik, csak így tudunk egy pontos piaci árat megállapítani, és élethelyzeteket megoldani.

Hogy látod, merre felé megy most a piac?

- Ez egy nehéz kérdés! Telefonon szoktak ilyet kérdezni tőlem. Mondjak árat, helyzet elemzést, stb. Mi lesz, mi várható?  Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy csak a személyes találkozó után, valamint az ingatlant felmérve tudok bármit is mondani. Sok mindentől függ egy ingatlan értéke, az értéknek a változásai. Nagyon jó példa a múlt év erre. Senki sem gondolta volna, hogy a járvány után lesz egy háború, egy gazdasági válság, infláció... nem látunk bele a jövőbe. Nehéz megmondani, hogy mi lesz, most egy kis csökkenés tapasztalható, az biztos.

Látom, hogy nagyon felkészült vagy a szakmában, nagyon fiatal is és még lelkes is.
Hol lesz az Adrienn 10 év múlva?

- Én biztos, hogy itt leszek. Veszprémben és ennél a cégnél tervezek. És bízom benne, hogy ha van lehetőség a cégen belül tovább fejlődni, tovább lépni, akkor én fogok vele élni.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.