+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
AZ ALKOTÁST VÁLASZTOTTAM, NEM GONDOLOK A NYUGDÍJRA - Keszthelyi Judit / Tulajdonos /

AZ ALKOTÁST VÁLASZTOTTAM, NEM GONDOLOK A NYUGDÍJRA - Keszthelyi Judit / Tulajdonos /

Aki ismeri Keszthelyi Juditot tudja, hogy micsoda sok energia és erő van a veszprémi anyában, nagymamában és cégvezetőben. Mondjuk nem néz ki pont egy átlagos nagyinak, tele van lendülettel: úszni jár, sétálni, jógázni, színészkedni....

és természetesen irányítja a vállalkozását, ahol ma már több mint 20 embernek ad munkát.

Hogyan bírod Judit a napi feladatokat, ami nem kevés ? - kérdeztük tőle a házának gyönyörű kertjében, amit ráadásul saját maga tervezett és a munkák nagy részét is maga végezte el.

- Állandóan van feladat, elfoglaltság, sohasem unatkozom. Itt van a kert, az unokáim, a gyermekeim, a cég, mindig van mit csinálni és ez tart engem mozgásban, lendületben.

Az jól látszik, hogy a Pannon Ingatlan nagyon fontos a számodra.

- Valóban! Mondhatjuk azt, hogy a harmadik gyermekem. Ugyan a napi munkákban már nem veszek közvetlenül részt, arra meg vannak a megfelelő emberek. Az én legfontosabb feladatom inkább a cég alapelveinek megalkotása és őrzése. A stratégia meghatározása és az ellenőrzés.

Figyelek a kommunikációra, az arculatra, az igényességre és a minőségre. Ebből nem engedek sohasem!
Piacvezetők vagyunk Veszprém megyében, ennek megfelelően is kell működtetnünk a céget. Mi nem csupán ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg! Szerencsére van egy csodálatos fiam mellettem, akivel mint ügyvezetővel együtt dolgozunk régóta.


Hogyan érintett benneteket az embert és céget próbára tevő covid időszak?

- Nem volt egyszerű, de azonnal léptem, mikor nekünk is be kellett zárnunk az irodákat. Sőt, már előtte. Az lebegett a szemem előtt, hogy a kollégáink mögött életek, gyermekek, családok vannak, minden áron össze kell fogni, együtt kell tartani a csapatot. Hogy ne féljenek, hogy ne aggódjanak, dolgozni fogunk és élni fogunk.
Nálunk nagyon fontos a csapatszellem, ezt próbáltuk Marci fiammal erősíteni. És sikerült is. Azok a cégek éltek túl, akik alkalmazkodni tudtak a megváltozott helyzethez. Alkalmazkodni, minél gyorsabban. Tartottunk online meetinget, aztán indulás. Másnap már kint volt mindenki a terepen. Nem pihentünk, nem szomorkodtunk, hanem dolgoztunk. A közös csapatmunka meg is hozta az eredményt, bevételi rekordokat döntöttünk azokban a hónapokban.
A kommunikáció és az összetartozás: ebben van a mi igazi erőnk, hosszú - hosszú évek óta.


Említetted a fiadat. Nagyon szoros a kapcsolat anya és fia között? Milyen céget vezetni együtt?

- Nem egyszerű, mindig vannak nehézségek, de mára már nagyon jól kialakultak a területek  és felelősségek elosztása. A kezdetekben volt inkább nagyon nehéz. Mindketten erős személyiségek vagyunk, nem volt könnyű egymáshoz csiszolódni, sok idő telt el közben.
Elmondhatom, hogy mára tökéletes összhangban dolgozunk egymás mellett. Természetesen a cégben belül kineveltünk nagyon tehetséges további vezetőket, kiváló szakembereket, akikre bármikor nyugodt szívvel rábízhatjuk a feladatokat.


A közösségi oldalatokon több alkalommal is lehetett látni, hogy folyamatosan tanultok.

- Igen, így van, nem csak magunkat képezzük, hanem a kollégáinkat is. Erre nagyon ügyelünk, fontos számunkra a tanulás, a fejlesztés, a tréning. Véleményem szerint a vezetőknek, a tulajdonosnak folyamatosan képezni kell magát, folyamatosan a stratégián, a jövőn kell gondolkodnia.

Édesapád Veszprém egyik köztiszteletben álló személye, kiváló sportember a mai napig.
Ki szoktad kérni néha a véleményét?

- A nevem kötelez. Minőséget, minőségi munkát, erkölcsi tartást, alapértékek képviseletét jelenti a számomra. Sokszor beszélünk apával, nagyon büszke rám. Ő pedig a család nagy bölcse.
A családomnak nagyon sokat köszönhetek, hálás vagyok mindenért.

Mit csinálsz, amikor nem a cég ügyeivel foglalkozol?

- Jó kérdés. Könnyebben tudnám elmondani, hogy mit nem csinálok. (nevet)

Azt szeretném leszögezni, hogy a munkát nem hagyom abba soha. A céggel való elfoglaltság egy életforma számomra. Értékteremtés, alkotás, ami engem nagyon motivál, a kollégáim a második családom.

Anya és nagymama is vagyok, nagyon szeretek a családommal lenni. Az egészségemmel sokat törődök, az úszás, a rendszeres séta, a jóga, a színészkedés, az utazás mind mind az életem fontos része.
Megyek tovább az úton, boldog vagyok, alkothatok, nem gondolok a nyugdíjra.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.