+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
...A SZAKMÁHOZ NEM CSAK AZ ÉRTÉKESÍTÉS TARTOZIK... - Galló Békefi Katalin / Kiemelt értékesítő /

...A SZAKMÁHOZ NEM CSAK AZ ÉRTÉKESÍTÉS TARTOZIK... - Galló Békefi Katalin / Kiemelt értékesítő /

"Az ingatlanszakmához nem csak a megbízások és az értékesítés tartozik hozzá..."

Sok érdekességet tudhattatok már meg munkatársainkról a kis interjú-sorozatunkban, melynek lassan a végére érünk.

Gallóné Békefi Katalinnal, az almádi irodánk egy kiemelt értékesítőjével folytatjuk, aki fiatalokat megszégyenítő módon, 2 unokával bővült nagy család gondviselése mellett precízen elvégez egy olyan munkakört, mely mellett a minden magánéletben eltöltött nap felér egy ünnepnappal.

Szia Kati! Mióta vagy a cégnél és hogyan csatlakoztál?

  • Korábban egy másik irodánál kezdtem a szakmát megismerni. Anita lányom ekkor már 2016 óta a Pannon Ingatlanirodánál dolgozott, amely 2020 márciusára beütemezte a balatonalmádi iroda nyitását. Judit és Marci ekkor megkértek, hogy folytassam velük a munkát.

Milyen különbségeket tapasztaltál meg? Megérte váltani?

  • Ott is családias volt a légkör, én kijöttem jól a kollégákkal. A nyomtatványok itt sokkal egyszerűbbek, átláthatóbbak, főleg az ügyfelek számára! Sokkal könnyebben, jobban megértik az Eladók és a Vevők is a hivatalos dolgokat, de nem ez volt a fő ok, hogy átjöttem. Egyszerűen jó lehetőségnek és élménynek találtam, hogy egy cég frissen nyílt irodáját erősítsem a lányommal együtt. :)

És be is vált, megtaláltad a helyed itt hamar.

  • Igen, mivel helyben lakom nagy helyismerettel rendelkezem. Balatonfűzfőn és Veszprémben 20-20 évet dolgoztam, illetve veszprémi születésű vagyok, ugyanakkor Almádiban élek közel 40 éve. A család nagy része is ebben a térségben él, jól ismerem a környéket, illetve meg is keresnek az ügyfelek.

Mi volt a munkád ezelőtt?

  • Az ingatlanok értékesítése előtt vegyésztechnikusként dolgoztam Balatonfűzfőn a Nitrokémia Zrt.-nél, majd 2010-től Veszprémben a Pannon Egyetemen, az egyik akadémiai kutatócsoportban. Szerettem ott dolgozni, érdekes és sokoldalú volt a munkám, jó volt az is, hogy sok emberrel kerülhettem kapcsolatba. A munka mellett tanultam, szereztem pénzügyi végzettséget, nyelvismeretet, így a kutatási feladatok mellett más egyéb feladatokat is kaptam, mint a beszerzés vagy a tanszékünk felújításának koordinálása.
    Nyaranta, szállásközvetítő irodában és szállodában recepciósként is kamatoztathattam nyelvtudásom. Ezek sok olyan tapasztalatot adtak, melyek segítenek a jelenlegi munkámban helyt állni.

Amit most elmondtál, alátámasztja a többi kolléga véleményét, melyek szerint te vagy az egyik, ha nem a legprecízebb ember a cégnél.

  • Kedves, hogy így látják. :) Úgy gondolom, hogy ebben a szakmában is mindig vannak olyan nehézségek, amiken túl kell lépni és ilyenkor nagyon jó az, hogy a kollégák mindig segítenek egymásnak.

Így az ügyfél sem marad magára soha.

  • Soha! Mi - ahogy szoktuk mondani - mindig csapatban dolgozunk és azt tapasztalom, nálunk ez különösen megállja a helyét.

Mi a te specialitásod?

  • Szeretem az embereket, szeretek új ismeretségeket kötni, jó embereket megismerni, új ismereteket szerezni. Mindenkivel és minden ingatlannal szívesen foglalkozom, hogyha tudok segíteni. Nagyon sokszor hívnak az addigi eladóim és vevőim tovább ajánlásából is, vagy akár 3-4 évvel ezelőtti ügyletek szereplői is újra megkeresnek. Tanácsot vagy szakembereket találni kérnek segítséget, de olyan szinten is megvan ez a bizalom, hogy hívnak nézzem meg, milyen lett az új otthonuk a felújítás után, vagy csak üljünk le egy kávé mellett beszélgetni. Az ingatlanszakmához nem csak a megbízások és az értékesítés tartozik hozzá, hanem rengeteg szakemberrel, dolgozunk együtt, akik mindig készségesen állnak a rendelkezésünkre és segítenek nekünk.

És mindezt hogyan tudod összeegyeztetni a családi élettel?

  • A család sokat segít. Mikor elmentem nyugdíjba, úgy gondoltam, sok szabadidőm lesz, bőven belefér, hogy dolgozzak. Két gyermekünk van, akik már felnőttek. Van két dédmama a családban és a két unokánk, illetve benne vagyunk egy nagy felújításban is. Néha nem egyszerű mindezt összeegyeztetni, de igyekszem itt is meg ott is helyt állni. Mindig szerettem és szeretem most is a kihívásokat, a sokoldalú feladatokat, de főleg azt, hogy a munkámmal segíteni is tudok a családomnak és az ügyfeleknek!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.