+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian
Tótvázsony Eladó Telek
Csak nálunk!

Tótvázsony - Eladó Telek

Alapterület
893 m2
Irányár
22.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290432

ÉPÍTÉSI TELEK!

Leírás

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK TÓTVÁZSONY KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL, CSENDES RÉSZEN!


A TELEK:
Mérete: 893 m2
Övezeti besorolása: Lf-02
Beépítés módja: (O), mint Oldalhatáros
Legnagyobb beépítettsége: 30%
Az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 4,5 m


FIGYELEM!
A közművek a telek előtt pár méterre találhatóak!!


Falusias lakóövezet (Lf)
Az Lf lakóövezet területére vonatkozó előírások:

1. A szabályozási tervlapon feltüntetett építési vonalakat kötelező jelleggel kell figyelembe venni. Ahol nem került feltüntetésre építési vonal, ott kialakult környezet esetén az illeszkedés szabályai alapján kell eljárni. Az Lf-1 övezetben az előkert mérete 8 méter. Oldalhatáros utcák saroktelkei szabadonálló beépítési móddal is beépíthetők úgy is, hogy a 2. előkert az oldalkerttel megegyezően 1 m is lehet az illeszkedés szabályainak betartásával.

2. Az építési telken új - engedélyhez, bejelentéshez, illetve bejelentéshez sem kötött – mellékfunkciójú épület a jelölt és vagy szabályozott építési helyen belül, de max. az utcavonaltól számított 80 méteren belüli mélységben építhető, helyezhető el, így a 641/1 hrsz- ú – Nagymező utca nyugati oldalától számítva, a 641/3-hrsz-ú - Nagymező utca nyugati oldalától számítva, és a 305/3 hrsz-ú – Magyar utca keleti oldalától számítva.

3. Az épületek csak magastetővel létesíthetők. Az építési telek épület elhelyezésére szolgáló közterülettel határos telekrészén lakóépületek és vagy a fő funkciójú épületek fő tömegét meghatározó tető hajlásszöge 38o-nál alacsonyabb, 45o-nál meredekebb nem lehet. Égetett agyagcserép (natúr, piros, vörös, vörösesbarna) ill. ahhoz színben és formában alkalmazkodó egyéb héjalás alkalmazható. Nem alkalmazható a fémlemez, és táblás fémlemezfedés, valamint az Lf-2 és Lf-3 övezetekben a bitumenes zsindelyfedés a főépületen. A hagyományos (azbeszt mentes) szürke palafedés csak az Lf-2 és Lf-3 területeinek melléképületein ill. a meglévők pótlására, felülfedésére és annak folytatásaként alkalmazható. Felülfedésként alkalmazható még a hagyományos cserép színéhez illeszkedő bitumenes zsindely, olyan táblás fémlemezfedés, mely a cserépre emlékeztető szilikát bevonatos. Lakóépületeknél kiegészítő fedésként – előtetőkre, tetőfelépítményekre – a nem csillogó korcolt lemezfedés engedélyezhető. Mellékfunkciójú épület min. 30 o-os magastetővel fedhető.

4. Kialakult építési telken az egy épülettömegben meglévő több helyrajzi számon szereplő lakóegységek csak az egész épülettömegre kiterjedő egységes terven tervezhetők egy-egy épületrész felújításakor is.



AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!


További információkért forduljon hozzám bizalommal. :)
Kérem hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Vi 313

Kapcsolati adatok

Gotthard Ádám

Gotthard Ádám

Kiemelt ingatlanszakértő

+36-70-316 6379

a.gotthard@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok