+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Szentkirályszabadja - Eladó Ipari

Alapterület
10.250 m2
Irányár
410.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
291748

Kulcsrakész vállalkozás Veszprémtől 5 kilóméterre

Leírás

KULCSRAKÉSZ VÁLLALKOZÁS, BEJÁRATOTT ÜGYFÉLKÖRREL,TELJES RAKTÁRKÉSZLETTEL, VESZPRÉMTŐL MINDÖSSZE 5 KM-RE VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

A TELEPHELY LOKÁCIÓJA:

A telephely Veszprém és Balatonalmádi között, Szentkirályszabadján helyezkedik el, közvetlen a főút mellett.

A TELEPHELYRŐL:

A 10250 négyzetméteres telken három raktárhelyiség, egy iroda, és egy lakás is elhelyezkedik.

A telephely folyamatos fejlesztéseken esett át az évek alatt, a 2020-21es években egy új raktárcsarnok lett felhúzva, ennek mérete 400 négyzetméter, amibe kényelmesen elférnek az áruk, védve az esőtől, és a rossz időtől. A másik csarnok szintúgy 400, míg a kisebbik raktár 200 négyzetméter. Tárolási lehetőség továbbá az udvaron is van.

A rezsiválságra, és a megújuló energia lehetőségeire való tekintettel, a teljes telephely energiaellátását idén felhelyezett napelemek biztosítják.

A bejáratot távolról vezérelhető, elektromos kapuk nyitják.

VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉGEK:

A telken jelenleg is egy jól működő, neves vállalkozás üzemel, így az új tulajdonosnak semmi dolga sem lesz, mindössze átvenni a pozíciót, és menedzselni a céget. Jelenleg fafeldolgozóként, és fa nagykereskedelemként üzemel, ajánlott ezt a vonalat a továbbiakban megtartani, mivel az üzlet rengeteg vállalkozásnak és magánszemélynek az építőanyag forrása, ezáltal bejáratott, lojális ügyfélkörrel rendelkezik.

AZ ÉPÜLETRŐL:

Az épületet 2021-ben építették, fém szerkezetű, szendvicspanel épület, ami 20 centiméteres szigetelést kapott. Tájolása keleti.

SAJÁT IRODA:

Minden vállalkozásnak jó ha van egy irodája, ahol a háttérmunkákat, a back office teendőket kényelmesen elvégezhetik, vagy ahol a vásárló ügyfeleket fogadják. A telephelyen egy 1 éve épült, 80 négyzetméteres, konyharésszel és fürdőszobával ellátott irodahelyiség van, ami kellően tágas az ügyfelek fogadására, és a nyugodt irodai munkák végzésére is egyaránt.

LAKÁSRÓL:

Ezek mellé továbbá jár egy külön bejáratos, 80 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, félszobával, fürdőszobával, és egy kisebb gardróbbal ellátott teljesen modern lakóhely is. Ennek előnye, hogy a vállalkozásod igény szerint akár szállást is tud biztosítani a dolgozóknak, illetve te is használhatod, amennyiben későn végzel az aznapi teendőkkel.

BŐVÍTÉSI LEHETŐSÉGEK:

Amennyiben igény lesz a telephely bővítésére, úgy ez teljes mértékben megoldható, ugyanis a telek mellett található további két telek is, amelynek a méretei 2700 és 2500 négyzetméter. Ez nem az ár része, külön, megegyezés alapján megvásárolhatók.

Az ingatlan árát nem csak a telek, az iroda és a lakás, hanem a teljes raktárkészlet, és a bejáratott ügyfélkör is képzi.

You can call me also in english, Im ready to help!

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és változtatások jogát fenntartjuk!

13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL.

További információkért forduljon hozzám bizalommal.
Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Cj 102

KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Kapcsolati adatok

Teplán Gábor

Teplán Gábor

Kiemelt értékesítő, Mentor

+36-70-625 4258

g.teplan@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok