+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Felsőörs - Eladó Ház

Alapterület
121 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
314090

Ritka lehetőség a Balaton felvidéken! A hagyományok tiszteletben tartásának jegyében felújított Balatoni és csodás tájpanorámás parasztház

Leírás

Ritka lehetőség a Balaton felvidéken! A hagyományok tiszteletben tartásának jegyében felújított Balatoni és csodás tájpanorámás parasztház eladó Felsőörsön!

IGAZI CSEMEGE A HAGYOMÁNYOK TISZTELŐINEK A BALATONNÁL!


A Balaton Felvidék gyönyörű lankái között megbúvó Felsőörs településen eladó sorba került a jelenlegi tulajdonosok által igen jó ízlésvilággal, az eredetileg majd’ 200 éves épület értékeinek megtartásával felújított balatoni és mesés tájpanorámával rendelkező parasztház.

Ez a környezet igazán alkalmas feltöltődésre, ezért kiváló döntés Mindazoknak, akik a nyüzsgő városi lüktetést maguk mögött hagyva vidéken telepednének le, tehát akár állandó lakhatásra, de alkalmas az ingatlan a falusi turizmust kiaknázva vendégháznak is.

Felsőörs Veszprémtől 5 km-re, a méltán népszerű Alsóörsi strandtól és a strandon található már ikonikussá vát Gyuri lángosozójától 3 km-re helyezkedik el, átszeli az Alsóörs –Veszprém között kiépített kerékpárút, mely becsatlakozik a Balaton körbe.

Az összközműves parasztház alsó szintjén 1 hálószoba, 2 nappali, fürdőszoba és egy étkező-konyha, míg a tetőterében 1 erkélyes hálószoba épült. Mind a terepszintről, mind az emeletről csodás panorámában gyönyörködhetünk. A földszinti hálószoba kertkapcsolatos, fantasztikus hangulatú, 30 m2-es fedett terasz ad lehetőséget nyár esti beszélgetésekre, borozgatásra, tavasztól őszig tulajdonképpen egy második nappaliként tud funkcionálni.

Az összközműves ház riasztóval felszerelt, fűtése cirkó gázkazánnal történik, de lehetőség van fafűtésre is cserépkályhával. 65 cm vastag terméskő falainak köszönhetően nyáron a ház hűvös, télen viszont jól tartja a meleget.

Gyönyörűen rendezett és karbantartott kertjében kis fa tárolók, 1 m3-es esővízgyűjtő található, de locsolórendszer is kiépítésre került.

A ház oldalirányú bővítése és a tetőtér további beépíthetősége sem elhanyagolható szempont, a tető eredeti vörösfenyő gerendázata hibátlan állapotban van.

Több gépkocsi parkolására van lehetőség az udvaron.

A település nagyon népszerű mind a fiatal családok, mind az idősebb generáció részére, hisz, a veszprémi infrastruktúra egy karnyújtásnyira van, ugyanakkor Felsőörs településen boltok, zöldséges üzlet, virágbolt, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, számos háztáji termelő gyalog pár percen belül elérhető.
A buszközlekedés kiváló, Veszprémbe 20 percenként ,de Balatonalmádi, Balatonfüred, Alsóörs felé is gyakran járnak buszok, buszmegálló az ingatlantól pár perc séta.

Olyan vevő jelentkezését várjuk, akár állandó lakhatásra, akár nyaraló céljára, akinek a hagyományok tisztelete mellett fontos a csendes és hangulatos falusi környezet, de ragaszkodnak a jól megszokott városi infrastruktúrához. (kórház, magánorvosi rendelők, bankok, Interspar, Lidl stb…)

Várjuk azok jelentkezését is, akik falusi vendéglátásban gondolkodnak.


További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :)

– Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
– ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése.
– BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal.
– Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS.

Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!
Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik!

KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok