+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Balatonfűzfő - Eladó Telek

Alapterület
721 m2
Irányár
40.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290170

SZÉP KÖRNYEZET, BALATONFŰZFŐ EGYIK LEGKEDVELTEBB UTCÁJA, MINDEN A KÖZELBEN!

Leírás

SZÉP KÖRNYEZET, BALATONFŰZFŐ EGYIK LEGKEDVELTEBB UTCÁJA, MINDEN A KÖZELBEN!

Balatonfűzfő egyik legjobb részén eladó az utca utolsó szabad telke, melynek a kerítés mellett a telek szélén gyümölcsfák is találhatók!

A terület 721 m2

- Övezeti besorolása Lke 8
- DK-i tájolás
- 25 %-os beépíthetőséggel rendelkezik
- a megengedett építménymagasság 4,5 m
- Közművek közül minden közvetlenül a telek előtt van.

A terület 3-4 perces autóútra és 15-20 perces sétára található a Balatontól, a közelben éttermek, boltok, közösségi ház pár perces sétával megközelíthető.
- A körenyezet és a telek is szép a sok fának köszönhetően.
Az építési szabályzat jeleneg érvényes szabályai a terület beépíthetőségére vonatkozóan:

(1) Kertvárosias lakóterület a Szabályozási Terveken Lke jellel szabályozott területfelhasználási egység, mely laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglalólakóépületek elhelyezésére szolgál.
(2) Az építési övezetek telkei csak teljes közművesítettség esetén építhetők be.
(3) A Kertvárosias lakóterületen az OTÉK 13. §. szerinti épületek – kivéve üzemanyagtöltő - helyezhetők el.
(4) Az építési övezetek telkeinek kialakítása során alkalmazandó legkisebb telekméret, a telkek legnagyobb beépítettsége, továbbá az építhető építménymagasság mértéke a következő:
5) Ha az építési övezetekben a teleknagyság legalább 50 %-kal meghaladja a legkisebb kialakítható telekterület nagyságát, abban az esetben az ezen felüli területrészre az övezetben előírt beépítettség 50 % -a engedélyezhető, de a kialakuló beépítés így sem haladhatja meg a minimális teleknagyság esetében engedélyezhető beépítettség kétszeresét.
(6) A Kertvárosias lakóterület építési övezeteiben terepszint alatti építményként csak támfalgarázs a telekterület max. 10 %-ában helyezhető el. Pinceszint a fő rendeltetés szerinti épülettel összeépítve, maximum a földszinti beépítés mértékéig építhető.
(7) A kialakult beépítésű építési övezetekben új épület építése a kialakult állapothoz igazodva ill. a tömbben kialakult előkerttel lehetséges. Az ettől eltérő eseteket ill. az újonnan beépülő lakóterületek előkert méretét a Szabályozási terv jelöli.
(8) A kertvárosias lakóterület valamennyi építési övezetében az épületkialakítás feltételei 39. §-ban foglaltakon túlmenően a következők: a.: Tetőtérbeépítés csak 1 szintben létesíthető. b.: Kerítés áttört kivitelű lehet, max. 60 cm lábazattal, max. 1,80 m magassággal. Tömör kerítés – indokolt esetben- a 3.§ (11) bekezdés alapján építhető.
(9) Az építési övezetekben elhelyezhető épületen kívül, azt kiszolgáló vagy kiegészítő funkciójú önálló épületként: −háztartással kapcsolatos tárolóépület −barkácsműhely −műterem −a környezetet nem zavaró kézműipari tevékenység műhelye −a családi szükséglet mértékét nem meghaladó mezőgazdasági tevékenység gazdasági épületei (a helyi állattartási rendelet szerint) helyezhetők el.
(10) Az állattartó épületek összes alapterülete legfeljebb 12 m2 lehet.
(11) A telek közterületi határvonalától 15 m mélységű területrészén állattartó épület, építmény állatkifutó, trágyatároló és egyéb - az állattartással összefüggő építmény nem létesíthető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen nyugodtan.

Irodai referenciaszám: Gi 412

Kapcsolati adatok

Vukman-Galló Anita

Vukman-Galló Anita

Ingatlanszakértő

+36-70-948 0171

a.gallo@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok