+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Karancsalja - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Ady Endre utca
Alapterület
45 m2
Irányár
8.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
291478

BARÁTSÁGOS PARASZTHÁZ TÁGAS TELEKKEL ELADÓ A KARANCS HEGYSÉG LÁBÁNÁL

Leírás

Barátságos, 1500 lakosú, a Karancs- Medves hegység lábánál fekvő faluban, Karancsalján, 45 m2-es, felújítandó, komfortos családi ház 593 m2-es telken eladó.

A ház 2 szobából, egy konyhából és egy kamrából áll, melyből fürdőszoba alakítható ki. A kisszobából egy 3 m2-es teraszra léphetünk ki, mellyel tovább bővíthető az ingatlan alapterülete.

Az áram-, víz-, és csatornahálózat be van vezetve a házba. A kábeltévé-, és internethálózat be van kötve, jelenleg nincs használatban.

Tetőszerkezete ép, hagyományos cseréppel fedett, jó állapotban lévő vízelvezető csatorna van a házon. A nyílászárók anyaga pácolt fa, redőnnyel ellátva, ezek nem szorulnak cserére. Külső és belső falazata teljes felújításra szorul, mivel az ingatlan negyedik éve lakatlan.

A környezet parkosított, a kertben füge, alma, szilva és szőlő terem. Az udvarban kis melléképület található, szerszámok és egyéb tárolására. Itt egy száraz pince van, amely gerendái 5 éve lettek teljesen felújítva.

Salgótarján autóval 5 percre, a félóránként közlekedő buszjárattal 7 percnyire érhető el. Közeli nagyvárosok: Hatvan (40 percnyi autóút), Budapest (80 percre).

A faluban, a háztól 15 percnyi sétára van az óvoda és az általános iskola.
Három kisbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, könyvtár és közösségi ház is működik a faluban. A közösség befogadó, sok újonnan beköltöző család él a faluban. A közhangulat nyugodt, problémamentes. A környék gazdag túraútvonalakban, természeti kincsekben, aki szeret túrázni, szereti az erdőt, netán vadászik, annak is ideális ez a hely.

A telekhez jelenleg kocsibeálló nincs, viszont egy szomszéd telektulajdonossal megbeszéltek alapján, kényelmes behajtó állhat a vevő rendelkezésére. A csatolható földterület alapterülete 234 m2, irányára 3 millió forint.

További információkért forduljon hozzám bizalommal! :)
Irodai referenciaszám: Ld 109

– MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
– ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE.
– INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal.
– Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vukman-Galló Anita

Vukman-Galló Anita

Ingatlanszakértő

+36-70-948 0171

a.gallo@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok