+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Balatonlelle - Eladó Ház

Alapterület
58 m2
Irányár
43.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
296196

2 SZINTES, FIATALOS, KEDVES IKERHÁZRÉSZ A BALATON EGYIK LEGKEDVELTEBB TELEPÜLÉSÉN, A BALATONTÓL ÉS A YACHT CLUB-TÓL 150 MÉTERRE!

Leírás

2 SZINTES, FIATALOS, KEDVES IKERHÁZRÉSZ A BALATON EGYIK LEGKEDVELTEBB TELEPÜLÉSÉN, A BALATONTÓL ÉS A YACHT CLUB-TÓL 150 MÉTERRE!

Balatonlelle rendezvényhelyszínének közelében vált eladóvá egy 58 m2-es igazán bájos ingatlan, mely részben már felújított.

AZ INGATLAN TÖKÉLETES LEHET FIATAL PÁROKNAK, KISGYERMEKES CSALÁDNAK VAGY A BALATON, A YACHT CLUB, A KIKÖTŐ KÖZVETLEN KÖZELSÉGE MIATT AKÁR VENDÉGHÁZNAK IS.

A háztól nem messze, nagyjából 200 méterre már fürödhetünk a Balatonban egy aranyos öbölben, ahol stég is található!

Az 1976-ban épült tégla falazatú házban az alsó szinten konyha, nappali-étkező, fürdőszoba és külön illemhelyiség, az emeleten 2 hálószoba és egy közlekedő található. Az egyik hálószobához erkély kapcsolódik, a házhoz a bejárata előtt és a kert felé pedig egy-egy terasz tartozik.

A felújítás során 2005-ben az áramhálózat cseréje megtörtént, a vezetékek rézkábelre lettek kicserélve, új biztonsági ajtó került beépítésre (~2010-ben), a zsalugáterek leszedésre kerültek és helyettük hőszigetelés miatt plusz üvegezés került az első terasz felöli üvegportálos teraszajtóra és ablakra.
A villanyóra 2012-es, a vízóra 2023-as, a parkettázás nagyjából 10 éves, a vízóraaknában a rézösszekötő 2022-ben lett kicserélve.
A födém vasbeton, a tető héjazata pala.
Az ingatlan fűtése jelenleg gázkonvektorral megoldott, de lehetőség van más fűtési lehetőségre is, a nappaliban kémény található, melyre akár kandalló, cserépkályha is ráköthető, de akár gázkazánt is szerelhetünk be, hiszen a gáz már a házban található.

A házhoz tartozó telek 263 m2, rendezett, parkosított, a hátsó kertben szerszámtároló található. A telek az utcafronti rész felé még ~4x10 méter hosszúságban/szélességben bővíthető.

A település nagyon szép, rendezett és kedvelt, az ingatlan közelében pedig minden megtalálható, ami a mindennapi kényelmes élethez kell. (jól felszerelt szupermaket, delikátesz bolt, wellnesközpont, iskola óvoda, éttermek, bárok, szórakozóhelyek, cukrászda, stb..

A háztól számolva Siófok 30 km-re található.

Ajánlom ezt a 2 szintes házat azoknak, akik a Balaton közelségére vágynak vagy vendégházban gondolkodnak egy nagyon jó kis településen.

Irodai referenciaszám: Gf 444

További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérem hivatkozzon irodai referenciaszámunkra!

Kapcsolati adatok

Vukman-Gallo Anita

Vukman-Gallo Anita

Irodavezető

+36-70-948 0171

a.gallo@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok