+36 (70) 364 9536

HungarianHungarian

Balatonalmádi - Eladó Ház

Alapterület
201 m2
Irányár
135.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
284313

Leírás

Eladó egy valóban ÖRÖKPANORÁMÁS ingatlan BALATONALMÁDI ÖREGHEGYEN, KÉT HÁZZAL!

Eladásra kínálom ezt a különleges lehetőségekkel rendelkező ingatlant, melynek MÁR A TELKÉRŐL IS GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL TÁRUL ELÉNK A BALATON!

KÉT ÉPÜLETET helyeztek el a telken. A KISEBBIK TELJESEN FELÚJÍTOTT, a másik, a NAGYOBB ALAPTERÜLETŰ A BEFEJEZÉS ELŐTT ÁLLÓ, MODERN STÍLUSBAN ÉPÜLŐ HÁZ. Emeletéről a széles balatoni panorámára tekintve, szavakkal ki nem fejezhető érzés fogja el az embert.
ÜVEGKORLÁTOS TETŐTERASZA PÁRATLAN ÉLMÉNYT NYÚJTHAT AZ ITT PIHENŐKNEK!

A BEFEJEZÉS ELŐTT ÁLLÓ HÁZRÓL, a TRENDKÖZELBEN TELEVÍZIÓS MŰSOR KÉSZÍTETT FELVÉTELT A KÜLÖNBÖZŐ ÉPÍTÉSI ANYAGOKBÓL ÁLLÓ FELMENŐ FALSZERKEZETEK MEGVALÓSÍTHATÓSÁGÁRÓL!
Kérésére a film elérhetőségét szívesen elküldöm!

A KISEBBIK HÁZ HASZNOS ALAPTERÜLETE 52 M2 + 9,4 m2-es terasz (a 2 szinten összesen), a másik, még építés alatt álló NAGYOBB HÁZÉ HÁROM SZINTEN 149 M2 + 8 m2 pince.
Kisebbik épület a telek belső részén, az épülő ház a telek első felében áll. Külön bejárat igény szerint megoldható!
A SAJÁT, GONDOZOTT TELEK MÉRETE 818 M2, TEREPRENDEZÉS 2017-BEN TÖRTÉNT, amikor két szintet alakítottak ki, a felső szinten fekszenek a házak, és a füvesített pihenő kert is itt kapott helyet.

A KERTKAPUN BELÉPVE, jobbra látjuk az épülő, modern formát öltő, de a földszinten a településre jellemző, a régi korok hagyományát megőrző módon, a vöröskő építőanyagból készült épületet.
Tovább haladva, balra egy 10 m2-es kerti fatárolóhoz jutunk, ahol a biciklik, télire a kerti bútorok, gyerekjátékok, szerszámok is elhelyezhetők.
A kertkapuval szemben, a kis házon túl egy betonalapra helyezett fém szerkezetű 18 m2-es garázst építettek.
Néhány kerti lépcsőfokon juthatunk fel a kisebbik lakóingatlanhoz, melyet saját építésű, virágzó sziklakert, és más különleges egzotikus növények ölelnek.

A KISEBBIK HÁZ:
Bejárata, napvédővel ellátott, így itt zárható, 9,4 m2-es jó méretű, fedett terasz található.
Innen belépve a földszinten az előtér, a nappali-étkező, jobbra a konyha, bal oldalt szemben a zuhanykabinos fürdő-WC található, mellette balra az előszobafal mellett kényelmes lépcső vezet az emeltre.
Itt a lépcsőtől balra egy kis gyerekkuckót alakítottak ki, amiből egy hálófülkét is le lehet választani, ha valaki szeretné.
Az emeleten a kényelmes, világos nappali-háló a szülők birodalma.
A Balaton felé szinte az egész falat beborító ablakot helyeztek el. A Balaton látványa nappal is, de az esti fények mellett még különlegesebbé teszi a nappalit.

A nappaliban elhelyezett vízteres kandalló az egész házat befűti. A fűtési költsége, a rendkívül jól szigetelt kis háznak kedvező, éves díja 170 ezer Ft, plusz az emeleti fűtő-hűtő klíma használat a leghidegebb napokon.
Meleg vizet a lépcsőház tetején praktikusan elhelyezett villanybojler adja.

Jelenleg egy kis gyermekkel élnek ebben a kisebbik házban ami két-három fő számára kényelmes, állandó lakhatásra, vagy nyaralónak.

Az utóbbi időben egyre elterjedtebb home office munkahelynek is nagyszerű helyet adhat, itt igazán el lehet vonulni, míg a család többi tagja a mellette lévő nagy házban kaphatna otthont.

Kiadás céljára is érdemes befektetni ebbe a fiatalos ingatlanba, melyet könnyű megszeretni, nem beszélve a kertről, környezetéről és az elénk táruló balatoni panorámáról!

LEÍRÁS:
- Emeletek száma 1, szintek száma 2,
- A KERT MÉRETE 818 m2,
- Építés éve 1978
- FELÚJÍTÁS 2017, EGÉSZEN A FÖLDSZINTI NÉGY FŐFAL KIVÉTELÉVEL MINDENT VISSZABONTOTTAK, EZEN KÍVÜL, MINDEN KI LETT CSERÉLVE, AKÁRHA EGY ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANBA LÉPNÉNK BE, modern burkolatokkal, új villany - és víz vezeték és új csatorna rendszer
- Az ingatlan tetőformája SÁTORTETŐ, új faszerkezettel, szigetelt,
- FEDÉSE ÚJ, CSERÉP, TONDACH
- AZ INGATLAN SZERKEZETE, földszint vöröskő, belülre tégla került a vöröskő falazat mellé, az emelet tégla szerkezetű, 15 cm vastag hőszigetelést kapott,
- A FÖDÉM szerkezete VASBETON,
- Hasznos alapterület 52 m2; 2 szinten + 9,4m2 terasz
- Tájolása DÉLI
- FŰTÉS vízteres kandalló, radiátorokkal, és rásegítésként emeleti fűtő-hűtő klíma
- A NYÍLÁSZÁRÓK 3 RÉTEGŰ műanyag hőszigetelt nyílászárók, SZÚNYOGHÁLÓVAL FELSZERELVE!
- ÁRAM: 32 A
- MELEG VÍZ: villanybojler

NAGY HÁZ:
Átépítéséhez és bővítéséhez érvényes építési engedéllyel rendelkezik, befejezésre váró épület.
HASZNOS ALAPTERÜLETE HÁROM SZINTEN 149 M2 + 8 m2 pince
Alsó szint félig szuterén, de az első része a telek szintjén helyezkedik el, a telek adottságai miatt. Vöröskő falazatát itt is meghagyták, a középső szint tégla, míg a felső szint egy koszorú készítése után fa szerkezetű, táblákból építve és hőszigetelt. Az eredeti épületet 1974-ben építették.
Az alsó szint felett betongerendás, a felső szint új fagerendás födémet kapott.
Felső szint külső hőszigetelést is kapott.
TERVEK SZERINTI KIALAKÍTÁS:
- alsó szint 42,84 m2 lakóterület, 20,49 m2 terasz, 8,18 m2 pince: konyha-nappali, tároló, fürdőszoba, terasz, valamint a meglévő pince külső bejárattal,
- középső szint 54,27 m2 lakóterület, 4,87 m2 terasz: lépcsőház, előszoba szoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, erkély
- felső szint 23,8 m2 lakóterület, 23,18 m2 tetőterasz: előszoba, szoba, fürdőszoba, tetőterasz.
-bővítésként, a lakóterület növelése céljából kialakításra került egy külső lépcsőház is, szintén faszerkezettel, építési táblából.

Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben az Öreghegy felső részén helyezkedik el, az út aszfaltozott, a ház előtti ~30 m-es szakasz murvázott.

Ha Ön szeretné, ezt az érdekes ingatlant megvásárolni, most még lehetősége van, a nagy házban a helyiségek elosztását alakítani, burkolatokat, színeket kiválasztani!


AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

12 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :)
Kérem hivatkozzon irodai referencia számunkra!
Irodai referenciaszám: Nf 156

KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT ORSZÁGSZERTE!

Kapcsolati adatok

Gallo Békefi Katalin

Gallo Békefi Katalin

Kiemelt értékesítő

+36-70-609 7735

k.bekefi@pannoningatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok